Økonomichef/CFO 

– hold det økonomiske overblik i en spændende vækstvirksomhed

Er du klar til at tage næste skridt i din ledelseskarriere og blive CFO for en stadigt voksende virksomhed?

Og kunne du tænke dig at træde ind i en attraktiv virksomhed med ordrebogen fuld og masser af spændende udfordringer?

Velkommen indenfor
For kunde på Midtsjælland søger We Work Talents, en dygtig og engageret CFO som brænder for at gøre en forskel i hverdagen.

Virksomheden har eksisteret i over 50 år og har et solidt brand og en fast kundeportefølje, som dog udbygges løbende. Pt. glæder ca. 50 kolleger sig til at byde dig velkommen i familien.

Du bliver i rollen chef for vores erfarne bogholdere, men du vil også selv deltage i det daglige arbejde i forhold til bogføring, udarbejde rapporter etc. Inden for en overskuelig periode vil du dog være med til at udvide dit team efter behov.

Du starter med at arbejde hands-on – og bygger langsomt dit team op

I stillingen her får du ansvar for virksomhedens samlede økonomi, samtidig med at du har et øje på vores interne systemer. I starten får du føling med helt praktiske operationelle opgaver, men vil også have ansvaret for flere drift – og holdingselskaber.

Du udfører rapportering til ledelsen og laver økonomiske analyser i de enkelte afdelinger og rapportering vedrørende disse. Ud over dette vil dine opgaver omfatte:

  • Likviditetsstyring, finansstyring, bogføring
  • Kontakt til revisor, bank samt offentlige myndigheder
  • Overordnet ansvar for økonomiafdelingen og videreudvikling af denne

Vi indkalder løbende til samtale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Katharina Henckel på kh@weworktalents.dk 
e
ller telefon +45 61694241.

Har du brug for hjælp kan du kontakt os på