Hvorfor bruge personlighedsanalyse?

En personlighedstest giver et umiddelbart billede af, hvordan personen agere og fungerer i de forskellige arbejdssituationer.


Hos We Work Talents anvender  vi TT38 Personprofiltest

i forbindelse med test af kandidater. TT38 er en evidensbaseret kognitiv personlighedstest baseret på neurologiske og psykologiske undersøgelser, der sammen danner rammen for at kunne identificere dine mange talenter og personlige egenskaber. Testen giver dig en indsigt i dine indre drivestyrker i forhold til motivation, adfærd, værdier og overbevisninger. Din personprofil er et stærkt styringsværktøj til at kigge indad og få en langt dybere forståelse for egen adfærd og reaktionsmønstre i dit job og privat. Samtidig giver den også en rigtig god forståelse for omverdenen, og hvorfor der er nogle mennesker, du samarbejder eller kommunikerer lettere med end andre.   

 Den er én af fremtidens stærke styringsværktøjer i cirkulært tænkende virksomheder, som ser potentialet i de personlige kompetencer og værdier alle mennesker besidder. Hvordan ledes den enkelte bedst? Er personen det rette match til jobbet og den leder han eller hun skal arbejde sammen med?

 Og ikke mindst et godt match til virksomhedens kultur? Rekruttering der betragtes ud fra et helhedsperspektiv, hvor talentprofilen danner fundamentet, og hvor egne ubevidste bias skubbes til side er klart fremtidens gamechanger værktøj. Potentialet er enormt, når virksomhedens kultur, lederens og den enkeltes medarbejders talenter og værdier bliver omdrejningspunktet for det rette jobmatch.

Andre talent- og analyseværktøjer vi benytter

Play Your Talent

Afdæk dine medarbejderes talenter på kun 12 minutter.  Ved at afdække dine medarbejderes talenter får du som leder en forståelse af, hvilke opgave der motivere og demotivere medarbejderen. 

DiSC

DISC model er et forskningsbaseret profilværktøj, som bruges til at beskrive menneskers individuelle adfærd, præferencer, styrker og potentialer.

IQ-potential

IQ-tests er en af de mest sikre metoder til at forudsige succes i en jobmæssig sammenhæng (Kahlke 2000). Forskningen viser at personer med høj IQ-score lærer mere og hurtigere end personer med en lavere IQ-score.