Om os

> Vi er højtkvalificerede eksperter.
> Vi er kendt for vores professionalisme og viden.
> Vi står altid til rådighed for vores kunder og kandidater.
> Vi håndterer alle opgaver med stor effektivt og den højeste grad af ekspertise.
> Vi har stor erfaring inden for Search & Selection, rekruttering, talentudvikling & HR Konsulentydelser.

Vores passion er mennesker

Missionen er at tilbyde sikre og kvalitetsbetonede rekrutteringsløsninger til virksomheder, som har behov for at få tilført en professionel ekstern ressource til at foretage en grundig markedsidentificering af potentielle kandidater og i sidste ende sikring af det mest optimale match for begge parter.


We Work Talents

er ejet af CEO / Headhunter Clara Britt Vangsgaard, der har en bred baggrund indenfor rekruttering, HR, rådgivning, jura, coaching, ledelse, salg, forretnings- og organisationsudvikling og talentudvikling - herunder ansættelser i større rekrutterings-og konsulentvirksomheder. I 2020 solgte Clara sin kursus- og foredragsvirksomhed til et større internationalt konsulenthus. Clara er certificeret i talentudvikling og flere analyse- og personprofilværktøjer.

Helene Munk har gennem mange år arbejdet som rekrutteringsspecialist, både som selvstændig og hos større rekrutteringsbureauer. Helene har arbejdet med rekruttering, search & selection og talent acquisition inden for lang de fleste brancher herunder særligt IT, salg og Finance. Hun er desuden certificeret i flere  analyse- og personprofilværktøjer.

At få den helt rigtige kollega ombord er afgørende

for alle parter. Derfor tilbydes vi et forløb, som indeholder  alle de nødvendige elementer af en gennemarbejdet rekrutteringsproces fra virksomhedsbesøg til profilafdækning, annoncering, search, test, assessment og naturligvis sparring ved præsentation af kandidater ude hos kunden. 

Det er ingen hjemlighed, at virksomhedens ansatte betyder ALT for en god bundlinje samt arbejdsglæden og motivationen i teamet. Netop derfor betaler det sig at investere i et optimalt rekrutteringsgrundlag.


Clara Britt Vangsgaard

Recruitment Specialist & Partner      +45 23 95 25 26              cv@weworktalents.dk

Helene Munk

Recruitment Specialist & Partner       +45 23 95 25 26
kh@weworktalents.dk

Elisabeth Karmen

Økonoimo og Jura                                 +45 23 95 25 26              info@weworktalents.dk

Marie Lyngstrup 

Kommunikation & Marketing              +45 23 95 25 26              info@weworktalents.dk  

Vidste du..

At 53% at den danske arbejdsstyrke er flytbar ved gentagende eksponering af det helt rigtig job!

Fra marts til april faldt ledigheden med 900 til 70.000 personer. Ledigheden er dermed nede på 2,4 pct. af arbejdsstyrken, hvilket er den laveste ledighedsprocent siden juni 2008, hvor andelen af ledige i arbejdsstyrken ramte samme niveau.

Det seneste fald i ledigheden skyldes 1.300 færre ikke-aktiverede ledige, mens antallet af aktiverede ledige er steget med 500 fra marts til april. Ledighedsprocenten på specialister er 0%.


Clara Britt Vangsgaard
CEO & Rekrutteringsspecialist