Søg her

Her finder du alle vores ledige stillinger. Sende din ansøgning på netop DIT ønskejob i dag. Vi behandler din ansøgning med fortrolighed.  Du kan sende din ansøgning ved at trykke på knappen "Læs mere om stillingen her" under selve stillingsopslaget.  

CFO til virksomhed i Skanderborg

Læs mere om stillingen her >

Salgs- og rekrutteringsassistent 

Læs mere om stillingen her >

Ny stilling er på vej..

Ny stilling er på vej..

Kandidater

Som kandidat hos We Work Talents kan vi tilbyde en professionel service og spændende karrieremuligheder, når du søger nye udfordringer. 

Hvem er vi

Vi er højtkvalificerede eksperter med erfaring inden for Search & Selection, rekruttering og talentudvikling. Vi er kendt for vores professionalisme og viden og står altid til rådighed for vores kandidater.

Testværktøjer

Vi benytter bl.a. en evidensbaseret kognitiv personlighedstest, for at kunne identificere dine mange fantastiske talenter og personlige egenskaber.

Vores passion er mennesker

Vi er højtkvalificerede eksperter med erfaring inden for Search og rekruttering. Vi er kendt for vores professionalisme og viden og står altid til rådighed for vores kunder og kandidater. Vi håndterer alle opgaver med stor effektivt og den højeste grad af ekspertise.