Inkassokonsulenter til virksomhed i København

We Work Talents søger 2 inkassokonsulenter til Sergel
 

Elsker du at tale i telefon og har du samtidig talegaverne i orden?

Er der du udpræget servicemindet og har du lyst til og mod på at forhandle betalingsaftaler på plads med de implicerede parter? Så er du måske den nye kollega vi søger for Sergel.

Mener du det kunne være dig, så læs videre….

Hos Sergel løfte man flok, og som medarbejder deltager du på lige fod med dine kollegaer. Du arbejder dagligt side om side for at få alle opgaver løst, både de sjove og de mindre, til tiden, alle med høj kvalitet.

Her tør vi godt at indrømme at vi går op i, med hele vores hjerte, at sikre, alle vores slutkunder får verdens bedste inkassooplevelse, hver eneste gang de er i kontakt med Sergel.

Her hos Sergel hjælper, rådgiver og vejleder vi vores slutkunder til hvordan de bedst, og hurtigst, kommer af med deres gæld.

Med andre ord WE CARE!

Selvom vi i teamet har søde chefer, så forventes det at du ret så selvkørende, ikke bleg for at tage ansvar, vise initiativ samt agere professionelt i alle dine handlinger. Det bidrager til frihed under ansvar i dagligdagen og vi arbejder efter konceptet ONE TEAM - ONE EXPERIENCE, hvor vi inkluderer alle i fællesskabet.

Verdens bedste Operations Team består af Inbound, Outbound og Legal i dag, og Inbound søger dig, hvis du som teamet selv udtrykker det er:
”Rummelig, nytænkende, motiverende, ved hvor pyt-knappen sidder, har gode danseben og lysten til at være en del af nogle sjove, og skøre kollegaer, som tager hånd om hinanden og ikke er bleg for at give den en ekstra skalle når der er behov”.

Så tag JA-hatten på og søg stillingen!

Det praktiske:
Sergel tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning, kantineordning og et fantastisk MAKE IT FUN team, som sørger for de sociale arrangementer vi forkæles med. 

Sergel er en ledende leverandør af kredittjenester i Norden og har 350 medarbejdere fordelt i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Som selskab arbejder vi med flere dele af kreditkæden, og tilbyder services som kreditscoring, inkasso, køb af fordringer, samt kommunikationsløsninger.

Interesseret?
Stillingen på fuldtid ønskes besat snarest og vi indkalder løbende til samtale. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Rekrutteringsspecialist Clara Vangsgaard på cv@weworktalents.dk eller på telefon +45 23952526. 

Vi glæder os rigtig meget til at modtage netop DIN motiveret ansøgning samt relevant CV.  Skriv "Inkassokonsulent" i emnefeltet.

Har du brug for hjælp kan du kontakt os på