Vi er Play Your Talent partner          
- er jeres talentpotentiale sat i spil?

Play Your Talent er et innovativt og sjovt softwaresystem udtænkt til nemt og effektivt at arbejde med virksomhedens talentudvikling gennem gamification - man tilsætter spilelementer til ting og aktiviteter, som ikke er spil - i dette tilfælde kan appen visualisere hvad der motiverer og demotiverer den enkelte medarbejdere. Et unikt værktøj til at sammensætte det helt rigtige team.

Bliv certificeret Train the Trainer i PYT

Brænder du for at arbejde med talentudvikling og eksekvering på en digital nem, sjov og motiverende måde, der virkelig skaber positive og mærkbare resultater? Så kan du blive certificeret Train the Trainer i dette innovative og game-changing softwaresystem. Play Your Talent er enkelt, operationelt og nemt at bruge i hverdagen for både ledere og medarbejdere. Som noget helt unikt er det en digital og agil løsning, der er baseret på den nyeste forskning og gamification, som matcher tidens trends og behov.

Uddannelsen PYT giver helt nye og motiverende måder, at arbejde med udvikling og eksekvering på og kan endda sammenkobles med netop det udviklingstema I benytter i virksomhed.  

" Ud over at have fået muligheden for at benytte dette helt unikke værktøj i min rekrutteringsproces, har jeg også fået nye sparringspartnere i et netværk af meget faglige dygtige mennesker, hvor sparring, videndeling og motivation er en naturlig integreret del af hverdagen"

Clara Vangsgaard, CEO

Vi har den rette viden og erfaring

- rådgivning du kan stole på hver gang

Send os en e-mail